Om oss

Lightup är en norsk och svensk butikskedja som har som mål att  leverera allt du behöver inom belysning till din bostad eller fritidshus. Lightup har funnits på nätet sedan 2010 och har de sista åren haft en god position på marknaden i Norge och har nu 2018 etablerats i Sverige. 

Vi har tidigare jobbat som elektriker, vi finns här för att hjälpa dig att hitta rätt belysning.  Vårt mål är att ha ett stort sortiment till ett bra pris samt snabba leveranser!

Vi kommer fortlöpande att lägga ut nya produkter för att du skall hitta något du tycker om. Skulle du fortfarande leta efter något men inte hitta det så kontakta oss så hjälper vi dig med tips och råd. 

Vi jobbar söker ständigt efter attraktiva produkter till konkurrenskraftiga priser.

Om det är något som du inte hittar i vårt sortiment så kan du besöka någon av våra leverantörer och skicka oss en förfrågan om den produkten så kan vi säkert ta in den åt dig. 

Vi erbjuder: betala med faktura så att du kan betala i lugn och ro efter att varorna har kommit till dig och du sett exakt hur de ser ut. 

Vi ger dig alltid ett bra fraktpris på alla ordrar. 

Vi erbjuder kortbetalning eller faktura, betala för ditt kjöp 14 dagar efter att dina varor är skickade. Det garanterar ett säkert köp

Skulle du inte komma fram på telefon var god och lämna ditt telefonnummer så ringer vi upp så fort vi kan.

Här finns vi
Postadress: 

Lightup As 
Kjøpmannsbrotet 8, 4352 Kleppe
Org.nummer: NO 997 962 214 MVA
Epost: post@lightup.no
Tlf: +4767210810

Lageradress:
Lightup As
Havnevegen 70, 3739 Skien